Voor de Blanken 4, Ruinen
398.000,00 EUR
447.191,01 USD
536.629,21 CAD
Nederland, Ruinen, 7963 RP, Voor de Blanken 4.
Voor de Blanken 4, Ruinen
Status: Actief
Pand ID: 41
Type: pand te koop
Kamers: 4
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Bouwjaar: 1968
Perceel: 2511 m²
Woonoppervlak: 125 m²

Ligging 

Gelegen aan de rand van het dorp Ruinen staat dit vrijstaande woonhuis met riante bedrijfsloods. De vrijstaande bedrijfswoning heeft en eigen vrijstaande garage en ruime tuin.  

De riante loods heeft een oppervlakte van maar liefst 800 m². Het geheel biedt een uitermate geschikte combinatie van wonen en werken/ bedrijf aan huis op een uitstekende locatie nabij het centrum van het dorp, aan de rand van het bedrijventerrein ‘voor de Blanken’ en nabij diverse uitgangswegen.

Bedrijventerrein voor de Blanken, betreft een gemengd bedrijventerrein waarop thans hoofdzakelijk regionaal gerichte bedrijven gevestigd zijn. Het bedrijventerrein heeft goede aansluiting op de rijkswegen N-375, N-371 en de A-28.

Omschrijving en indeling woonhuis.

Het prachtig gelegen woonhuis dateert uit 1968, is uitgevoerd middels traditionele bouw, spouwmuren, vloeren (Nehobo), houten kozijnen v.v. thermopane beglazing en het zadeldak is pannen gedekt. De Cv-ketel is van het type Nefit Ecomline HR en dateert uit ca. 2010. De woning is in 2013 nog geheel aan de buitenzijde geschilderd.
Naast de woning is een vrijstaande garage gesitueerd. Deze dubbele garage heeft 2 kanteldeuren en een loopdeur. Er is een royale, nette aangelegde tuin rond de woning gesitueerd en vanuit de tuin is een prachtig zicht over de landerijen.

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de verdieping en toegang tot de ruime woonkamer welke zich aan de voorzijde van de woning bevindt, de keuken, een slaapkamer/ kantoorruimte en de ruim gesorteerde meterkast. De keuken bestaat uit een recht aanrechtblok v.v. diverse inbouwapparatuur zoals 4-pits gaskookplaat, combi oven en afzuiging. Er is een natuurstenen aanrechtblad aanwezig en toegang naar de bijkeuken waar zich de witgoed aansluitingen en de Cv ketel bevinden. Vanuit de bijkeuken zijn het toilet en de badkamer v.v. douche en wastafel bereikbaar. 
 
1e verdieping:
Overloop met vaste kast en toegang tot 2 ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn beiden v.v. diverse vaste kasten.

Oppervlaktes woonhuis:

Begane grond vloeroppvl. woonhuis  ca. 85 m²
Inhoud woonhuis ca. 390 m³
Garage oppervlakte ca. 36 m²

Omschrijving en indeling bedrijfsruimte:

Omschrijving loods:

Deze loods is in 1995 geplaatst en opgebouwd d.m.v. een stalen spantenconstructie afgewerkt met damwandplaat en deels geïsoleerd. De loods is v.v. aluminium goten uit één stuk getrokken en de vloer is deels v.v. betonklinkers en deels v.v. vloeistofdichte vloer. Deze loods is opgesplitst in 2 delen.
Het voorste gedeelte heeft aan de voorzijde een aparte werkplaats met eigen kantine en toilet een automatische overheaddeur, losse unit aan de achterzijde en zolderverdieping. Ook heeft deze loods een overheaddeur aan de voorzijde en aparte loopdeur.
Aan de achterzijde is een toegangsdeur naar het achterste gedeelte. Dit gedeelte heeft een eigen elektrische overheaddeur en is thans in gebruik als opslagruimte voor landbouwvoertuigen.

Bruto vloeroppervlaktes loods:

Bedrijfsloods ca. 800 m²

Bijzonderheden 

Het betreft hier een prachtig, riant geheel voorzien van;

- Zelfstandig, vrijstaand woonhuis met garage,
- ruim 800 m² aan loodsruimte,
- prachtige ligging omringt door de landerijen
- een diversiteit aan mogelijkheden! Informeer naar de mogelijkheden,
- goede verhuurmogelijkheden. Op dit moment wordt de bedrijfsruimte verhuurd


Schitterend bedrijfs- investeringsobject met een diversiteit aan mogelijkheden!


Beoordelingen

5
2017-02-02 01:05:54

0
2017-03-05 15:17:06

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
Agent contact
De Weide Brink
info@weidebrink.nl
Stuur bericht

Wilt u meer informatie over een woning of het aanvragen van een taxatie?

Contact

Makelaardij De Weide Brink
Brink 46
7991 CJ Dwingeloo
info@weidebrink.nl
Tel. 0521 594100

Laatste nieuws

Onze partners