Beulakerweg 157, Giethoorn
895.000,00 EUR
1.005.617,98 USD
1.206.741,57 CAD
Nederland, Giethoorn, 8355 AG, Beulakerweg 157.
Beulakerweg 157, Giethoorn
Status: Actief
Pand ID: 16
Type: pand te koop
Bouwjaar: 2005
Perceel: 1750 m²

Algemeen

Aan de rand van het karakteristieke dorp Giethoorn staat dit horecabedrijf op een perceel van ca. 1.750 m2 grond. Het hotelbedrijf bestaat uit 7 ruime en keurig uitgevoerde hotelkamers, een restaurant met aparte cafetaria en riante bedrijfswoning. Het geheel is in 2005 gerealiseerd en verkeert in zeer goed en keurig onderhouden staat.

Nabij het geheel is tevens een ruime garage (2005) gesitueerd met beloopbare zolderruimte welke ruimte biedt voor opslag of andere doeleinden.
 
“De Olde Smidse” is een begrip in Giethoorn. Het gastvrije familiebedrijf combineert een restaurantbedrijf met apart snackbargedeelte aan de voorzijde en 7 hotelkamers op de
1e verdieping.

Het geheel is op een nette, correcte wijze verbouwd en voorzien van moderne en nieuwe technische installaties. Een professioneel familiebedrijf met diverse groeimogelijkheden!

Omschrijving

Bedrijfsruimte:

Begane grond:

Het bedrijfsgedeelte op de begane grond bestaat uit een cafetaria gesitueerd aan de voorzijde van het object. De pui van deze ruimte kan aan de voorzijde geheel worden opengesteld.

Het restaurantgedeelte is aan de linkerzijde van het object gesitueerd en is v.v. van een prachtige vloer, voldoende zitplaatsen voor ca. 50 personen en een ruime toiletgroep (dames en heren). De keurige, volledig uitgeruste, professionele keuken van het restaurant is overzichtelijk ingedeeld en gemakkelijk te bereiken voor het personeel.

Achter de keuken is een spoelkeuken met directe toegang tot de vriescel en koelcel, zij-entree en de ruime, beloopbare kelderruimte. In deze ruimte is reeds rekening gehouden met de mogelijkheid tot het plaatsen van een (schaar)lift.

                          
Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn de 7 zeer nette en ruim opgezette hotelkamers gesitueerd. Deze kamers zijn te bereiken via de trapopgang aan de achterzijde van het object.

De hal biedt toegang tot de 7 hotelkamers, welke allen zijn voorzien van eigen badkamer (douche, wastafel en toilet) en de benodigde aansluitingen t.b.v. televisie, telefoon en internet.


Overige:

Het geheel is voorzien van de vereiste en benodigde brandpreventie.

 


Bedrijfswoning:

Begane grond:

Het privé woongedeelte, gesitueerd aan de rechterzijde van het object, is ingedeeld als volgt:

Entree, zeer riante woonkeuken van alle gemakken voorzien en met schuifpui naar de tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de hal, de kelder, opgang 1e verdieping via een rechte steektrap en de woonkamer. Vanuit de woonkamer met houtkachel en bergruimte is een schitterend uitzicht over de landerijen en de gracht.

Eerste verdieping:

De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer (ingericht d.m.v. ligbad, douche en wastafel), separaat toilet en het hotelgedeelte d.m.v. een afsluitbare branddeur. Tevens is vanaf de overloop de zolder bereikbaar middels een vlizotrap.

Tweede verdieping:

Ruime zolderverdieping met mogelijkheid voor realisatie van een 4e slaapkamer. Tevens bevindt zich op de zolder een toegangsdeur naar het platte dak.

 

Kadastrale gegevens

Gemeente: Brederwiede
Sectie: B
Nummer: 172
Oppervlakte: 26 are en 67 centiare.

No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
Agent contact
De Weide Brink
info@weidebrink.nl
Stuur bericht

Wilt u meer informatie over een woning of het aanvragen van een taxatie?

Contact

Makelaardij De Weide Brink
Brink 46
7991 CJ Dwingeloo
info@weidebrink.nl
Tel. 0521 594100

Laatste nieuws

Onze partners