Dorpsstraat 7, Vledder
389.500,00 EUR
437.640,45 USD
525.168,54 CAD
Nederland, Drenthe, Vledder, 8381 AM, Dorpsstraat 7.
Dorpsstraat 7, Vledder
Status: Actief
Pand ID: 105
Type: pand te koop
Kamers: 4
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Bouwjaar: 1961
Garages: 1
Perceel: 2250 m²
Woonoppervlak: 155 m²

Ligging:

Op een vrije locatie, achter de kerk, in het dorpscentrum van Vledder en omgeven door veel groen staat dit vrijstaande woonhuis met riante schuur, praktijkruimte en stallen omringt door weiland op een riant perceel van 2250 m²  grond.

Het object is gesitueerd op loopafstand van alle voorzieningen zoals een supermarkt, een lagere school, sportvelden, huisarts, openbaar vervoer etc. Vledder is evenals o.a. Diever en Dwingeloo een onderdeel van de gemeente Westerveld en is gelegen aan Nationaal Park het Drents Friese Wold en nabij het Nationaal Park Dwingelderveld. Door deze unieke ligging is Vledder zeer geliefd bij natuurliefhebbers en toeristen.

Bijzonderheden:

Het betreft een uniek object met diverse mogelijkheden! Zo is het geheel geschikt voor paarden- en dierenliefhebbers met gelijke uitrijmogelijkheden in de prachtige omgeving van Vledder.

Daarnaast beschikt de woning over een badkamer op de begane grond! Naast deze badkamer is de praktijkruimte gesitueerd, welke ook prima als slaapkamer benut kan worden, slapen en baden op de begane grond! Levensloop bestendig wonen!

Door de praktijkruimte is het geheel ook prima geschikt als woon- en werklocatie! De ruimte is op verschillende manieren in te richten, waardoor diverse beroepen aan huis uitgevoerd kunnen worden!
 


Uitgebreide omschrijving van dorpsstraat 7 te vledder

Entree:

De hoofdentree is voorzien van meterkast en trapopgang, vanuit de hal is de woonkamer beschikbaar.

Toilet:

Het toilet is voorzien van fontein, een valraam en is afgewerkt door middel van grenen houten delen.

Kelder:

Vanuit de woonkamer is de droge kelder bereikbaar.

Woonkamer:

De riante U-vormige woonkamer is voorzien van twee aparte zitgedeeltes, beide gedeeltes zijn v.v. spekstenen gaskachel ( 1 ter overname, 1 gaat mee ) en diverse raampartijen waardoor er voldoende licht in de kamer aanwezig is.

Serre:

Vanuit de woonkamer is de lichte, hoge serre bereikbaar. De serre is voorzien van openslaande terrasdeuren.

Keuken:

Vanuit de kamer en de serre is de lichte keuken bereikbaar, de keuken is voorzien van massief eiken keukenblok, afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser, enkele spoelbak e.d. De keuken is voorzien van twee lichtkoepels waardoor de ruimte licht aanvoelt, daarnaast heeft de keuken een doorkijk naar de woonkamer.

Badkamer:

Vanuit de kamer is de badkamer bereikbaar, de badkamer is voorzien van toilet, bad en seperate doucheruimte en afgewerkt door middel van grenen houten delen.

Praktijkruimte:

De praktijkruimte is bereikbaar vanuit de keuken, deze ruimte is voorzien van een halletje (wachtruimte), de kamer zelf is voorzien van raampartijen, deze kamer is eventueel ook in te richten als slaapkamer, waardoor u kunt baden en slapen op de begane grond!

 

Eerste verdieping:

Slaapkamers:

Op de eerste verdieping bevind zich één ruime slaapkamer, welke is voorzien van een vaste kast en twee uitzetramen. Deze slaapkamer heeft geen plafond, waardoor u opkijkt naar de nok van de woning en de kamer heerlijk ruim aanvoelt. Tevens zijn er twee middelgrote slaapkamers op de eerste verdieping gesitueerd. Hiervan is een slaapkamer voorzien van een plafond, waardoor de tweede slaapkamer van bergruimte/speelruimte is voorzien welke met een trap bereikbaar is. Daarnaast is deze kamer met een vaste kastenwand uitgerust.

Boven de praktijkruimte/badkamer is tevens nog een riante bergzolder gesitueerd, deze is bereikbaar middels vlizotrap.


Overige:


Tuin:

De tuin is rondom de woning gesitueerd met aan de achterzijde en aan de zijkant een weiland. De tuin is keurig onderhouden en voorzien van diverse vaste beplantingen en diverse buitenzitjes. Het weiland is verdeelt in meerdere gedeeltes, zo treft u aan de voorzijde een kleiner weiland met speelhuisje voor het houden van bijvoorbeeld geitjes, daarnaast treft u een gedeelte, welke ideaal kan worden gebruikt als paardrijbak en aan de achterzijde treft u nog twee diepe weilanden, geschikt voor het houden van paarden.

Garage:

De garage is voorzien van een loopdeur en twee openslaande deuren ten behoeve van de inrit. De garage heeft een verdieping welke bereikbaar is door middel van een rechte steektrap. De voorgevel van de garage is afgewerkt door middel van hard hout en de achterzijde is halfsteens opgetrokken. Naast de garage is een riante schuur gesitueerd welke is voorzien van twee paardenstallen en een kippen- en geitenhok. Aan de achterzijde van het geheel is nog een hoge carport gesitueerd, waar prima een trailer onder gestald kan worden.

No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
Agent contact
De Weide Brink
info@weidebrink.nl
Stuur bericht

Wilt u meer informatie over een woning of het aanvragen van een taxatie?

Contact

Makelaardij De Weide Brink
Brink 46
7991 CJ Dwingeloo
info@weidebrink.nl
Tel. 0521 594100

Laatste nieuws

Onze partners