De Veldhuizen 18, Hoogersmilde
238.000,00 EUR
267.415,73 USD
320.898,88 CAD
Nederland, Hoogersmilde, 9423 TD, De Veldhuizen 18.
De Veldhuizen 18, Hoogersmilde
Status: Teruggetrokken
Pand ID: 51
Type: pand te koop
Kamers: 4
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Bouwjaar: 1993
Perceel: 1360 m²
Woonoppervlak: 164 m²

Ligging

Op een werkelijk unieke  locatie gelegen op “De Veldhuizen”, direct grenzend aan Nationaal Park ‘Het Drents Friese Wold’ met kilometerslange wandel- en fietsroutes, staat deze goed onderhouden, vrijstaande bungalow.

De bungalow (1993) is gebouwd op een riante kavel van maar liefst 1.360 m²  eigen grond, waardoor de bungalow met de omliggende tuin veel privacy heeft.

De bungalow is gelegen op een schitterende locatie in Hoogersmilde, aan de rand van het nationaal park het Drents-Friese Wold. Dit prachtige natuurgebied beschikt zo’n 6.500 hectare bos-, heide- en stuifzandgebied en vormt daarmee het op één na grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Een ideale plek voor een ieder die van natuur en rust houdt.

“De Veldhuizen” is een  gebied met een recreatiebestemming waar men door zijn ligging en grote percelen kan genieten van een optimale privacy.

 

Beknopte indeling 

Begane grond:
Entree met garderobe, toilet, meterkast, vlizotrap naar de bergzolder en vaste trapafgang naar het souterrain. Tevens is vanuit de entree de keuken met aansluitend de riante woonkamer en bijkeuken bereikbaar

Souterrain:
Hal welke toegang biedt tot twee slaapkamers, één hobbykamer/ bergruimte en de badkamer v.v. hoek-ligbad, vaste douche, toilet en wastafelmeubel.

Eerste verdieping:
Er is een bergzolder gesitueerd boven de hal. In alle overige ruimtes zijn de hoogtes in het zicht gehouden waardoor de woning veel licht en ruimte biedt.

Bijzonderheden

De bungalow is in 1999 uitgebreid d.m.v. een aanbouw t.p.v. de woonkamer. Kortom een prachtig, compleet geheel op een schitterende, natuurrijke locatie. In 2016 is de gehele benedenverdieping voorzien van een nieuwe parket vloer en is de CV vervangen door een HR Remeha uit 2016.

Het park kent geen verhuurverplichtingen, waardoor verhuren erg aantrekkelijk wordt en de bungalow ideaal kan zijn voor een belegger!

De gehele bungalow is levensloopbestendig gebouwd, de doorgangen naar ruimtes zijn extra breed, en in de hal is ook rekening gehouden met de mogelijkheid om, in voorkomend geval, aldaar een lift naar het souterrain te realiseren.

De woning beschikt over een mechanisch luchtverversingssysteem, waardoor de lucht in alle ruimten voortdurend ververst wordt.

Alhoewel de bungalow gebouwd is in een voor recreatie bestemd gebied, is de woning sedert de bouw in 1993 permanent bewoond. Tevens is er een positieve ontwikkeling gaande m.b.t. de transformatie tot permanente bewoning.

 

Kadastrale gegevens

Gemeente: Smilde
Sectie: C
Nummer: 3044
Groot: 13 are en 60 centiare

No reviews for house

Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
Agent contact
De Weide Brink
info@weidebrink.nl
Stuur bericht

Wilt u meer informatie over een woning of het aanvragen van een taxatie?

Contact

Makelaardij De Weide Brink
Brink 46
7991 CJ Dwingeloo
info@weidebrink.nl
Tel. 0521 594100

Laatste nieuws

Onze partners