Over ons

Of het nu gaat om een bedrijfspand of een woning, aankoop of verkoop. Bij De Weide Brink Makelaardij bent u aan het juiste adres. Door de persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat u zonder omwegen vindt wat u zoekt.

Gert Logtmeijer is in 1997 begonnen met De Weide Brink makelaardij in Dwingeloo, met het doel zich te onderscheiden van andere vastgoedbedrijven door zich te specialiseren op een bepaald gedeelte uit de onroerend goed branche en wel het gebied van recreatie-onroerendgoed. (zowel projectmatig als bestaande bouw). Mede door de vele aanvragen besloten zij de doelstelling enigszins aan te passen. Daardoor werd ervoor gekozen om ook het algehele onroerend goed (zowel particulier-, bedrijfs- als projectmatig) te laten meedraaien in het bestand.

Dit bleek een juiste beslissing te zijn geweest, want de Weide Brink Makelaardij is sindsdien uitgegroeid tot een allround makelaarskantoor. Het totale onroerend goed aanbod is te bewonderen op de site en het kantoor gevestigd aan de Brink te Dwingeloo. De Weide Brink Makelaardij is een bedrijf dat zich steeds verder ontplooit, mede door goed advies zowel bij verkoop, aankoop, verhuur, taxaties en vaststellingsovereenkomsten van particulier, bedrijfsmatig als recreatief onroerend goed. Het bedrijf staat voor duidelijkheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid en is vooral geen 9 tot 5 bedrijf.

Wilt u meer informatie over een woning of het aanvragen van een taxatie?

Contact

Makelaardij De Weide Brink
Brink 46
7991 CJ Dwingeloo
info@weidebrink.nl
Tel. 0521 594100

Laatste nieuws

Onze partners